ACASA » PROMO » Excursie de o zi în Bulgaria: tură caiac & vizitare Cetatea Kaliakra

Excursie de o zi în Bulgaria: tură caiac & vizitare Cetatea Kaliakra

Dream Explorer invită constănțenii sâmbătă 18 mai la o aventură de o zi în Bulgaria unde vor explora cu caiacul cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stancă aflate pe tărmul Mării Negre în zona Tyulenovo-Cap Kaliakra și vor vizita faimoasa cetate medievală Kaliakra.

cetatea kaliakraSe pleacă dimineața la 9.00 din Constanța în grup compact cu mașina Dream Explorer spre Bulgaria. După ce trecem de Vama Veche, la o jumătate de oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.
Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice. După aproximativ 2-3 ore de plimbare cu caiacul și de făcut poze vă propunem să ne oprim la o cherhana din zonă unde găsim cele mai proaspete scoici și pește direct din Marea Neagră. Ultima activitate din program este vizita la Cap Kaliakra după care o luăm spre Constanța unde probabil vom ajunge aproape de lăsarea serii.

Durată: excursie de o zi
Locația: Bulgaria
Locuri disponibile în caiac: maxim 14 persoane
Locuri disponibile în mașina Dream Explorer: 8 persoane
Preț: 250 lei/persoană (rezervarea fermă presupune achitarea unui avans)
Prețul include loc în caiac sit on top dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, imbracaminte din neopren pentru confort suplimentar, transport din Constanța (în limita celor 8 locuri disponibile din mașina Dream Explorer), ghid de sporturi nautice.
Persoanele care nu apuca loc în mașina Dream Explorer se pot deplasa cu mașina personală.
Prețul nu include taxe de vizitare (Kaliakra 3 leva), cheltuieli cu băutură și mâncare la pescarie (aprox 40 leva de persoana sau 100 lei pentru o masa copioasa) sau alte cheltuieli suplimentare.

Înscrieri la telefon 0766469431.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?