ACASA » STIRI » EXCLUSIV Pavel Stratan lanseaza noul album la Constanta

Luna aceasta, Pavel Stratan va prezenta la Constanta noul sau material discografic, intitulat Amintiri din Copilarie Vol. 4. Este un album la care a lucrat in decursul a cinci ani si care este presarat cu multe surprize.

“Este un material la care am lucrat putin cate putin, pe bucati, pentru ca au aparut multe schimbari in viata mea si odata cu schimbarile vin si alte idei”, a declarat Pavel Stratan pentru evenimente-constanta.ro

Amintiri din Copilarie Vol. 4 va contine 12 piese noi, dintre care cinci sunt cantate alaturi de fiica sa, Cleopatra. Artistul basarabean sustine ca melodiile pastreaza acelasi iz literar si limbaj cu accent moldovenesc ce l-au consacrat pe piata muzicala din Romania, dar aduce si influente noi.

Surpriza de pe album este aceea ca unele piese sunt interpretate intr-un stil rap. “Spre exemplu, melodia Frate cu Soarele este in stil rap si nu este exclus ca in vara urmatoare sa fac si un videoclip la aceasta piesa”, a mai spus cantaretul.

Noul album va fi lansat in cadrul unor serii de concerte pe care Pavel Stratan le va sustine in orase din toata tara, printre care si Constanta. In curand, pe evenimente-constanta.ro vei afla informatii despre locul si data la care se va desfasura concertul.

Mai jos poti asculta “Tipic Moldovenesc”, una dintre piesele incluse pe albumul Amintiri din Copilarie Vol. 4

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?