ACASA » ALTE EVENIMENTE » Eveniment umanitar la Constanţa: HALF A PERFECT WORLD Cycling Event

afis-bunAsociatia Copiii Tuturor Romania organizeaza duminica, 6 octombrie, la ora 12.00, cu plecare de la CLUBUL ELEVILOR, evenimentul HALF A PERFECT WORLD – cycling event editia a 2-a.

“HALF-A-PERFECT WORLD TOUR”: 3 – CONTINENT CYCLE TOUR a luat fiinta prin colaborarea a trei prieteni care s-au cunoscut pe durata voluntariatului lor in Romania in anul 1995: Warren Nairn (Noua Zeelanda) ; Norman McClure (Irlanda); Paul Davies (Tara Galilor). Ideea evenimentului consta in parcurgerea unui traseu de tip stafeta (Inconjurul a jumatate de lume perfecta – “Half-a-perfect-world”), incepand din Noua Zeelanda, apoi in Romania si la final in Marea Britanie…”O Cursa de ciclism pe 3 Continente”. Marea Britanie va concura in acest an prin ajutorul unui nou suporter din Tara Galilor, Alyson.

Noi vom onora acest eveniment prin parcurgerea unui traseu de 45 km (45 simbolizand durata medie de viata a unei persoane bolnave cu virusul HIV), colaborand astfel pentru sustinerea Asociatiei Copiii Tuturor, (A.C.T.) o asociatie non-profit, inregistrata, infiintata in judetul Constanta in anului 2000.

Puteti sa participati sau sa ii sustineti pe participanti PENTRU A MERGE CU BICICLETA 45KM/26 MILE IN NUMELE “ASOCIATIA COPIII TUTUROR” CARE SPRIJINA COPIII INFECTATI CU HIV DIN JUDETUL CONSTANTA DE 13 ANI.

SPONSORIZAREA :
Sponsorii sunt rugati sa plateasca cel putin 1RON/Km (traseul fiind de 45 km) sau o suma fixa de cel putin 30 RON sau prin virament in contul asociatiei:

BANCA UNICREDIT : RO22 BACX 0000 0008 6254 4000

CUM VOR FI FOLOSITE FONDURILE :
Un Proiect Comunitar, neavand o masina buna, nu isi poate desfasura activitatea. Timp de 13 ani ne-am bazat pe masina noastra un VolksWagen Transporter pentru: a asigura transport de urgenta pentru copiii foarte bolnavi din zonele indepartate, a distribui alimente si lemne pe timp de iarna, a duce copiii in vacante si chiar de a-i inmormanta.

Acum aceasta masina a ajuns la capatul drumului. Costurile de intretinere si reparatie sunt prea mari si de aceea dorim sa folosim fondurile obtinute in urma cursei de ciclism pentru a putea cumpara una noua… in speranta de a ne putea continua activitatea cu copiii.

CONTACT: Cosmin sau Mihaela 0735360480 / 0735220424 vlahopolcosmin@yahoo.com miha_theo28@yahoo.com

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?