ACASA » ALTE EVENIMENTE » Eveniment: Sanatate si Nutritie cu invitatul special Virgiliu Stroescu

Sanatatea noastra depinde foarte mult si de ce anume mancam. In acest scop este organizat evenimentul Sanatate si Nutritie (viataverdeviu.ro) ce va avea loc duminica, 25 noiembrie, ora 17.00 la Hotel Iaki.

Pizza Evo

Pe scurt, doctorul Stroescu este specializat pe probleme de endocrinologie si tulburari de metabolism. De asemenea, discursul sau include teme de alimentatie sanatoasa, echilibrata, inteligenta si alimentatie sportiva, adica un stil de viata sanatos.

Asa cum sunteti familiarizati, Alec Blenche, nutritionistul raw-vegan si gazda seriei Sanatate si Nutritie va deschide evenimentul cu o prezentare intitulata Adevaruri despre Mancare – Alimentatia Vie, iar in pauza evenimentului, Ciprian Lepadatu, responsabilul de gust va face o demostratie culinara.
Credem cu tot sufletul ca fiecare dintre dumneavoastra cei care va respectati trupul si va iubiti sanatatea veti avea parte de raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le aveti. Mai mult decat atat, cadrul in care am ales aceasta editie de toamna a intalnirilor noastre de “Sanatate si Nutritie” este unul special, foarte confortabil, usor pretentios, dar menit sa va faca placere si sa va reconforteze: hotelul IAKI din Mamaia!
Va fi un eveniment dedicat tuturor varstelor, dar, in special, celor care se respecta indeajuns de mult ca sa inteleaga faptul ca am fost creati pentru a fi fericiti, sanatosi si bucurosi de viata!
Taxa de intrare 34 lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?