ACASA » RECOMANDARI » Ești gravidă? Vino la cursul despre naștere și alăptare oferit de BB Center.

Ești gravidă? Vino la cursul despre naștere și alăptare oferit de BB Center.

Pregătește nașterea ta! Amintirile îți rămân toată viața! Sărcina este o perioadă în care ne pregătim pentru momentul întâlnirii cu bebelușul, nașterea. Pregătirea acestei întâlniri va face ca nașterea să fie un moment special, pozitiv în viața fiecărei mămici. Poate ai auzit poveștile altor mămici care pot fi experiențe extrem de diferite și pot genera confuzie sau chiar anxietate viitoarelor mămici. Temerile legate de naștere sunt normale și vestea cea bună este că aceste temeri pot fi eliminate aproape complet.

Cursul LAMAZE organizat de BB Center vine în întâmpinarea viitoarelor mămici care își doresc să înțeleagă ce se întâmplă înainte de naștere, în timpul nașterii și imediat după naștere când începe perioada de lăuzie și alăptarea copilului. Liliana Tudose, consilier în naștere și alăptare cu o experiență de 11 ani, va răspunde tuturor întrebărilor și curiozităților viitoarelor mămici și va furniza toate informațiile necesare într-un mod structurat și pragmatic. La sfârșitul cursului gravidutele se simt mult mai încrezătoare în forțele lor și pregătite de venirea bebelușului pe lume. O atitudine și o gândire pozitivă însoțite de o pregătire temeinică este cel mai frumos cadou pe care îl puteți face bebelușului și dumneavoastră, mămicilor.

Cum te ajută cursul LAMAZE?

  • Pregătire psihologică pentru momentul nașterii
  • Afli pas cu pas ce se întâmplă în fiecare etapă din timpul travaliului și a nașterii din punct de vedere anatomic și din punct de vedere emoțional
  • Vei învăța respirațiile specifice din timpul travaliului
  • Îți vei crește încrederea în capacitatea de a ști instinctiv ce trebuie să faci
  • Vei învăța tehnici de comunicare, negociere
  • Vei ști care sunt pozițiile care te ajută în timpul travaliului
  • Vei exersa încă din timpul sarcinii atitudini mentale care te vor ajuta în timpul travaliului
  • Vei învață într-un mod interactiv specific ție și grupului din care vei face parte

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate la curs care conține două părți:

  1. Pregătirea pentru naștere 6 ședințe de 2 ore (cost: 420 lei)
  2. Alăptarea și îngrijirea bebelușului în prima lună 3 ședințe de 2 ore (cost: 210 lei)

Pentru cursul integral de 9 ședințe cumulate beneficiezi de un discount de 70 lei, adică doar 590 lei.

Cursul este recomandat gravidelor cu cel puțin 28 de săptămâni de sarcină.

Partenerul poate participa la curs. O grupă nouă se formează în fiecare lună.

Confirmă participarea ta sau îți oferim mai multe detalii la numărul de telefon: 0746587456, lilianatudose@bbcenter.ro

liliana tudoseDespre trainer:

Liliana Tudose este mamă a trei copii și educator prenatal de 11 ani timp în care a ajutat peste 1000 de mămici prin cursuri și consiliere personală. Odată cu decizia de a avea al treilea copil, Liliana a intrat în contact cu Lamaze Internațional, cu impresiile mămicilor care născuseră în alte țări și aveau o altă viziune despre această experiență. În anul 2011 a creat BB Center în Constanța, centru de sine stătător, care respectă valorile naturale, iar în anul 2016 a înființat Asociația Birth & Building Center care își continuă proiectele.

 Impresii de la participantele la curs:

 “Cursurile Lamaze nu sunt foarte populare în orașul în care locuiesc, însă, cum nimic nu e întâmplător, am ajuns la un astfel de curs. Aici am cunoscut-o pe Liliana Tudose, educator prenatal Lamaze și consilier în alăptare. Nu-mi imaginam că la finalul cursului planul meu de naștere va fi complet dat peste cap în cel mai frumos mod cu putință și că eu, cea cu biberonul în capul listei pentru bebeluș, îmi voi alăpta copilul. Și toate astea mulțumită Lilianei, un om absolut deosebit, o persoană calmă și caldă, pasionată de ceea ce face și perfectă pentru ceea ce face. În cele câteva ședințe ale cursului Lamaze, Liliana ne-a făcut să înțelegem cât de departe eram de firesc și cât de benefică este nașterea naturală și alăptarea pentru bebeluș și mamă.”

gravida“Am început cursul Lamaze. Liliana, cea care ne-a devenit prietenă dragă între timp, ne-a ajutat să obținem informații, să ne lămurim temerile, să gestionăm emoțiile. Alături de fetele din grup, discuțiile se prelungeau mult peste cele două ore de curs. Am simțit că aș fi făcut inutil efortul de a naște într-o clinică privată fără acel curs. La final, știam mult mai bine ce mă asteaptă, știam că de mine și de voia lui Dumnezeu depinde ca totul să decurgă normal, eram pregătită ca pentru cel mai frumos și mai dificil examen din viața mea și fremătam de nerăbdare să trăiesc momentele acelea prin care trece orice femeie, de milenii, înainte de a-și ține pruncul în brațe.”

 Pentru a afla despre toate activitățile organizate de BB Center intrați pe site-ul www.bbcenter.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?