ACASA » STIRI » Diverse » Este nevoie de SANGE pentru VICTIMELE DIN COLECTIV!

Este nevoie de SANGE pentru VICTIMELE DIN COLECTIV!

DONATII SANGE CONSTANTA. Donatorii de sange, care au dat dovada de o extraordinara solidaritate in primele zile de dupa incendiul de la clubul Colectiv, sunt rugati sa se prezinte din nou la centrele de transfuzie sanguina, pentru ca este mare nevoie de trombocite, care nu pot fi stocate mai mult de 5 zile.

Pizza Evo

Avem sange, dar in continuare avem nevoie de trombocite si, mai ales, trombocite ABIV pozitiv si negativ! Donatorii nostri cu donari repetate sunt rugati sa vina sa doneze sangele din care noi facem trombocite. Nu trebuie sa va speriati, nu suntem in criza acum, dar noi trebuie sa avem in permanenta un stoc de trombocite previzibil, pentru a asigura eventualele cereri mai mari ale spitalelor. Si in zilele acestea, si in saptamanile viitoare, ranitii din spitale au nevoie de sustinere cu sange si trombocite. Si, sa nu uitam, trombocitele traiesc doar 5 zile si nu le putem stoca mai mult timp. Va multumesc si aveti incredere in noi ca facem tot posibilul sa asiguram spitalele cu produsele de sange necesare!“, a postat, marti, pe Facebook Doina Gosa, director la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

In spitalele din Capitala mai sunt internate, marti, 76 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 in stare critica si grava, alti 30 de pacienti fiind spitalizati in unitati sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elvetia si Germania.

sursa. ziare.com

AFLA AICI CUM POTI DONA SI LA CONSTANTA

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?