ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Escape Room cu tematica Game of Thrones, la City Park Mall

Escape Room cu tematica Game of Thrones, la City Park Mall

ESCAPE ROOM CONSTANTA. Fanii serialului Game of Thrones, dar şi cei ai jocurilor de tip puzzle, pot participa la noul escape room amenajat în incinta City Park Mall din Constanţa.

Participanții vor avea șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate.

Aceștia au la dispoziție maximum 45 de minute, iar accesul se face pentru grupe de până la 6 persoane. În intervalul de timp alocat, concurenții trebuie să apeleze la cunoștințe despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. De asemenea, aceștia vor putea solicita indicii care să îi ajute în „călătoria” de pe parcursul jocului.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat, în perioada 15 ianuarie – 10 februarie, la nivelul -1, din zona piațetei liftului panoramic și va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 12:00 – 20:00. Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 10 ianuarie – 10 februarie, produse și servicii din magazinele centrului comercial de minimum 200 lei și să se prezinte cu bonurile de cumpărături în ziua achiziției la Info Desk-ul centrului comercial pentru a-și alege data și ora la care vor să înceapă aventura alături de maximum 5 prieteni, în universul Game of Thrones și HBO.

escape_room_game_of_thrones-1

Un participant poate utiliza cel mult trei bonuri fiscale care au fost emise în aceeași zi. Sunt excluse bonurile fiscale emise de unități comerciale care desfășoară activități de natură: schimb valutar, intermediere de plăți, inclusiv utilități, impozite și taxe, servicii bancare și de asigurări precum și bonurile fiscale emise de cinematograf, jocuri de noroc și/sau tip cazino. 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?