ACASA » CALENDAR » Enterprise You. Cum să-ţi transformi pasiunea în carieră!

aksesÎn luna iunie, Akcees organizează în parteneriat cu Rompetrol două ediţii ale programului de training Enterprise You, pe 5 – 6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanţa şi, respectiv pe 12-13 iunie la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti.

Participarea la evenimente este gratuită, iar tinerii care vor să dezvolte noi competenţe şi abilităţi şi să înţeleagă cum îşi pot transforma pasiunea în carieră sunt invitaţi să se înscrie completând formularul disponibil online la http://akcees.com/workshop

Program de training pan-european dezvoltat de Akcees în colaborare cu alte 6 organizaţii europene, Enterprise You îi ajută pe tinerii participanţi să îşi descopere pasiunile, să acumuleze noi competenţe şi abilităţi şi să înveţe cum îşi pot construi parcursul profesional pe care şi-l doresc.

Programul a fost creat utilizând expertiza şi metodologiile partenerilor din Europa şi este în prezent implementat în ţări precum Marea Britanie, Italia, Franţa, Spania sau Slovacia.

Utilizând o abordare interactivă, Enterprise You scoate participanţii din zona de confort şi îi provoacă să pună în aplicare noţiunile teoretice prin aplicaţii practice şi jocuri interactive. Pe durata programului, tinerii prezenţi parcurg 11 module diferite care îi ajută să acumuleze abilităţi relevante pe piaţa muncii şi competenţe cheie pentru dezvoltarea lor profesională.

Astfel, aceştia învaţă mai multe despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate şi pun în aplicare aceste concepte pentru a genera idei de afaceri cu potenţial şi a învăţa care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a transforma aceste idei în afaceri de succes.

Pe parcursul celor două zile, participanţii vor lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR şi PR Manager How to Web & TechHub Bucharest. Pasionată de comunicare, startup-uri şi tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu, a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la început de drum şi a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente şi programe educaţionale, în ţară şi în străinătate. Sesiunea de training va fi completată de intervenţiilor invitaţilor speciali care vor veni în faţa audienţei pentru a-şi împărtăşi propriile experienţe.

„Peste 50 de tineri au participat la cele două ediţii Enterprise You organizate în Bucureşti în vara anului trecut, iar impactul programului este demonstrat de rezultatele deosebite ale absolvenţilor, majoritatea înregistrând progrese semnificative pe plan profesional. Ne bucurăm că vara aceasta putem extinde programul la nivel naţional şi mulţumim pe această cale Rompetrol pentru că ne ajută să organizăm două noi ediţii Enterprise You care se vor desfăşura în luna iunie la Constanţa şi Ploieşti!”, a declarat Irina Scarlat, Co-Fondator şi Vice-Preşedinte Executiv Akcees.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?