ACASA » STIRI » Diverse » Emisiunea „LA MARUTA“, inlocuita de PRO TV cu un alt show

Emisiunea „LA MARUTA“, inlocuita de PRO TV cu un alt show

Noua emisiune de la PRO TV va fi introdusa in grila de la ora 18.00, cand, in mod normal, se difuzeaza „La Maruta“, potrivit paginademedia.ro. Noua productie se va numi „Lectii de viata“, cu un format ce va prezenta povesti din viata reala.

Astfel, „La Marută“ va incepe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauza pentru stirile de la ora 17.00 si revine pana la ora 18.00, cand incepe Lectii de viata.

catalin-maruta-la-maruta-protv

„Lectii de viata“ va prezenta, conform PRO TV, povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor. Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.

Sunt produse 40 de episoade, insa nu este luata o decizie definitiva legat de difuzarea tuturor episoadelor“, au declarat oficialii Pro TV, pentru paginademedia.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?