ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Elevii din Ovidiu vor primi și în acest an burse de merit

Elevii din Ovidiu vor primi și în acest an burse de merit

BURSE ELEVI. Instituțiile de învățământ din orașul Ovidiu, dar și din satele arondate Primăriei Ovidiu și-au deschis porțile astăzi pentru a-i primi în noul an școlar pe elevi.

Primăria Ovidiu plănuiește să acorde și în acest an burse de merit pentru elevi și profesori, concentrându-se pe a dezvolta o legătură între familie, școală și administrația locală.

,,Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri. Ne dorim ca și în acest an școlar să dezvoltăm parteneriatul familiei – școala – administrație locală, pentru a sprijini copiii în lungul drumului al formării lor profesionale dar și al personalității.

În întâmpinarea acestui demers și în acest an, al treilea consecutiv, Primăria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii între 8.50 și 10, se vor acorda burse de merit și pentru profesorii cu rezultate notabile la concursurile naționale și olimpiade.

Îmi exprim convingerea că reprezentanții administrației locale împreună cu cadrele didactice vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educație la un nivel modern și performant. Urez părinților un an cu multe satisfacții din partea copiilor, cadrelor didactice putere de muncă și elevilor succes și curaj pentru împlinirea idealurilor”, a transmis primarul orașului Ovidiu, George Scupra, la început de an școlar.

Primăria Ovidiu a făcut și în acest an investiții în unitățile de învățământ pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării orelor de curs, atât în ceea ce privește școlile, dar și grădinițele din oraș și din satele arondate.

De asemenea, începând cu acest an școlar, a fost deschisă încă o clasă cu orar prelungit în cadrul grădiniței „Zig-Zag” unde Primăria subvenționează 50% din costurile pentru masa copiilor.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?