ACASA » ALTE EVENIMENTE » “ELE AU REUSIT”. Conferinta GRATUITA pentru femeile de afaceri, la hotel IAKI

“ELE AU REUSIT”. Conferinta GRATUITA pentru femeile de afaceri, la hotel IAKI

CONFERINTA “ELE AU REUSIT”. Femeile de afaceri din Constanta sunt invitate la un nou eveniment din cadrul campaniei “Ele au reusit“, initiata cu scopul de a promova si sustine antreprenoarele din Romania. Evenimentul aduce impreuna femeile cu business-uri de succes si contribuie la crearea unei comunitati performante si profitabile de afaceri.

Evenimentul va avea loc marti, 21 iulie, de la ora 17.00, la Hotel Iaki, in stațiunea Mamaia. Inscrierile se efectueaza prin e-mail, la adresa contact@elitewomen.org

Atat evenimentul, cat si campania “Ele au reusit” sunt dezvoltate de Elite Business Women, un proiect ce vine sa imbunatateasca lumea antreprenoriatului feminin, prin sustinerea egalitatii dintre sanse, dar si prin crearea unei comunitati elitiste pentru femeile de business din Romania. In cadrul evenimentului, participantele isi vor prezenta povestea lor de business, oferind publicului exemple concrete din experienta lor in mediul de afaceri.

11709612_710081959121454_59284346376881834_n

Elite Business Women este un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a imbina voluntariatul si sansa de a „darui” cu libertatea de a construi frumos un business.

Luna mai a reprezentat un moment-cheie pentru noi, cand am facut impreuna primul pas catre unitate si ideea de comunitate a femeilor antreprenoare, femei care indraznesc. A fost prima data cand s-au reunit si au impartasit valorile, principiile si povestile lor. Asta se va intampla si la Constanta, unde vom promova din nou modele de business de succes“, declara Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia sa se cunoasca, sa interactioneze si sa vorbeasca despre ce le-a adus succesul. Povestile lor se gasesc atat pe site-ul elitewomen.org, cat si in Catalogul de Business, deocamdata doar in varianta digitala. Proiectele de antreprenoriat promovate au in spate povesti frumoase si valori autentice, care pot aduce o anumita schimbare in domeniul in care se regaseste business-ul.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros in dezvoltarea antreprenoriatului feminin in România, dar si la nivel global, prin incurajarea si intermedierea parteneriatelor cu alte tari. Initiativa s-a conturat in momentul lansarii Female Leadership Organization in parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?