ACASA » BLOG » EDITORIAL. Nicaieri nu e mai bine ca acasa!

EDITORIAL. Nicaieri nu e mai bine ca acasa!

Spărgătorule profesionist de sămânţă, care ţi-ai mutat scăunelul de pe stadion (că acolo nu mai ai ce vedea) în cinematograf… De ce nu stai tu acăsică, cu mânuţa pe mausuleţ şi bunghiul pe situleţele de torrente? Nu-ţi este ţie mai bine în confortul propriei sufrageriuţe, unde poţi vorbi tare, răcni, înjura, huidui la cine şi cu cine vrei? Unde poţi să te lăfăi în izmenuţele tale branduite şi să te scarpini în curuleţ fără să fii nevoit să te ridici de pe scaunel? Unde poţi să râgâi ca un animăluţ dezlănţuit şi să te hăhăi ca o hienuţă sătulă? Unde îţi poate suna telefonelul în voie, tare-tare, în orice moment şi tu să fii liber să-ţi duci conversaţia până la capăt fără priviri aţintite asupra ta? Unde te poţi duce la băiţă să scoţi suculeţul din sistem oricând vrei tu, fără să mai treci prin defileul picioarelor de care te tot împiedici? Unde eşti doar tu, plutind pe un nor de băşinuţe, cu LCD-uţul şi sistemuţul tău surround 5.1?

451744-phone-and-cinema-and-generic

De ce ţii neparat să fii prezent în sala de cinema, unde e multă lume? Unde nu prea ai unde să-ţi întinzi copituţele şi să stai mai relaxat, aşa cum stai în canapeluţa din propria sufrageriuţă, plutind pe norişorul tău? Unde nu eşti ferit de pumnul unui cinefil ajuns la capătul răbdării, care-şi doreşte să vadă filmul, nu să audă tonul de apel al smartfonuţului tău? Unde nu poţi să strigi după mămicuţa ta să-ţi mai aducă nişte suculeţ, pentru că ea n-ar fi acolo! Îţi dai seama? Mămica ta nu e acolo, în sala de cinema, pregătită să te asiste în caz că ţi-a mai curs o băluţă sau, Doamne fereşte, ai rămas fără floricele în punguţă!

De ce alegi să te torturezi în halul ăsta? De ce alegi chinul mulţimii tăcute, unde nimeni nu te bagă în seamă, nimănui nu-i pasă de tine, de faptul că exişti şi tu acolo, pe scăunelul tău? De ce să dai BANI pentru toate astea? Alege să vezi un film acasă, pe norişorul tău, pentru că nicăieri nu e mai bine ca acasă!

Login

Lost your password?