ACASA » STIRI » EDDIE GRIFFIN vine în România cu „Living Legend Tour“

hel_td_truck_610x434Inconfundabilul actor si comediant american, EDDIE GRIFFIN, ajunge in premiera pe o scena din Romania, in spectacolul de stand-up comedy, „Living Legend Tour“.

Pe 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din Bucuresti, la ora 20:00, vino sa razi cu lacrimi, sa te distrezi maxim la cel mai important eveniment de gen al anului 2014! Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul “Living Legend Tour” al actorului american – turneu ce se desfasoara cu casa inchisa.

Pizza Evo

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori.

Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de entertainment, cu precadere in stand-up comedy, ajungand in Top 100 Cei Mai Buni Comedianti ai Tuturor Timpurilor –clasament realizat de Comedy Central, reteaua de televiziune care da tonul in segmentul de profil.

Click AICI pentru a-ti cumpara BILET

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?