ACASA » STIRI » E oficial! Gerard Butler si romanca Madalina Ghenea sunt impreuna!

Actorul Gerard Butler (42 ani) a confirmat că se iubește cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea (24 ani).

Pizza Evo

Într-un interviu acordat Men’s Journal, starul de la Hollywood a vorbit despre povestea de amor pe care o trăiește cu modelul român.
“Am fost impulsiv. Am avut o presimțire bună când am văzut-o”, a spus Gerard Butler despre momentul în care a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea, precizând că a invitat-o imediat într-o călătorie în Islanda.

Cei doi s-au cunoscut, în urmă cu câteva luni, când au filmat împreună o reclamă la aparatul de ras Super-Max, produs de o firmă din Dubai. În spot, Mădălina joacă rolul unei chelneriţe îndrăgostită de Gerard Butler. După ce au filmat această reclamă, cei doi s-au reîntâlnit la Festivalul de la Cannes şi de atunci sunt nedespărțiți.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, este o actriță și manechin de origine română, care în prezent locuiește în Milano, Italia. S-a născut la Slatina și, încă de la o vârstă fragedă, a fost în lumina reflectoarelor. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă. Se zvonește că avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio.

Sursa: Liberatea

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?