ACASA » STIRI » După ce a ameninţat că va omorî maidanezi, mii de români cer concedierea din TVR a Andreei Marin

După ce a ameninţat că va omorî maidanezi, mii de români cer concedierea din TVR a Andreei Marin

ANDREEA MARIN DEMISIE TVR. Vorbele dure adresate unor vecini, revoltaţi că Andreea Marin a chemat hingherii după ce a fost atacată de o haită de câini maidanezi, i-au atras vedetei de televiziune o petiţie prin care se cere concedierea ei din TVR.

Pizza Evo

Până în prezent, petiţia online împotriva Andreei Marin, a fost semnată de peste 4.000 de persoane.

În ziua de 2 iulie, plimbarea liniştită a Andreei Marin cu bicicleta prin faţa curţii sale a fost întreruptă brutal când a fost atacată de patru câini care lătrau insistent. Vedeta a spus că a fost salvată de o cunoştinţă cu care vorbea la telefon şi care, alarmată de ţipetele ei, a venit urgent cu maşina, iar cânii s-au împrăştiat, potrivit Click.ro.

Speriată, vedeta a chemat hingherii, care au luat doi câini dintre cei care au atacat-o. Gestul ei i-a indignat la culme pe vecini, care au acuzat-o că astfel a condamnat la moarte animalele, care până atunci nu creaseră deloc probleme.

În timpul altercaţiei cu vecinii, Andreei Marin i-au scăpat niște vorbe dure care, dacă le-ar pune în aplicare, ar putea-o face pasibilă de închisoare.

Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta?“, a spus ea plină de furie.

Cuvintele ei au fost înregistrate cu o cameră ascunsă de ALF România, asociaţie ce militează pentru protecţia animalelor.

Autorii petiţiei i-au scris Irinei Radu, directoarea Televiziunii Române, că “limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa cetăţenilor şi instigarea la ură împotriva animalelor sunt fapte incompatibile cu imaginea unei persoane publice“.

Insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune“, se arată în petiţia online.

Oamenii cer încetarea colaborării dintre TVR şi Andreea Marin şi amintesc că “nu doresc ca din banii publici să fie plătită o brută“.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?