ACASA » ALTE EVENIMENTE » Duminică ești așteptat la o tură cu caiacul pe lacul Limanu

Duminică ești așteptat la o tură cu caiacul pe lacul Limanu

PLIMBARI CAIAC CONSTANTA. Echipa Dream Explorer vă invită la o tură în natură cu caiacul. În fiecare duminică, până pe 2 septembrie, plecăm la ora 11.00 din Constanța spre Lacul Limanu.

Caiacele sunt de două persoane. Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare. Expediția va dura 2-3 ore cu mici pauze de odihnă. Participanții pot veni cu mașina personală sau cu mașina Dream Explorer (în limita locurilor disponibile: 7 locuri).

Lacul Limanu are o frumusețe aparte și adăpostește Marina Limanu cu veliere și yachturi, fregatele românești și o vegetație de delta. O plimbare relaxantă cu caiacul este o experiență pe care orice aventurier și-o amintește cu bucurie.

Vă recomandăm să purtați doar costum de baie în caiac și să aveți haine de schimb și prosop de plaja într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0766 469 431. Pentru rezervarea locului este necesară achitarea costului integral în 24h de la rezervarea locului.

Vârsta minima de participare: 12 ani.
Preț: 100 lei de persoană.

Dream Explorer este organizator de activități din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activități de aventură și outdoor.
www.dreamexplorer.ro
Contact: 0766469431
Susținut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?