ACASA » ALTE EVENIMENTE » Duminică ești așteptat la o tură cu caiacele pe lacul Limanu, cu Dream Explorer

Duminică ești așteptat la o tură cu caiacele pe lacul Limanu, cu Dream Explorer

PLIMBARI CAIAC. Echipa Dream Explorer vă invită la o tură în natură cu caiacul. Duminică, 19 august plecăm la ora 11.00 din Constanța spre Lacul Limanu.

Pizza Evo

Caiacele sunt de două persoane. Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare. Expediția va dura 2-3 ore cu mici pauze de odihnă. Participanții pot veni cu mașina personală sau cu mașina Dream Explorer (în limita locurilor disponibile: 7 locuri).

Lacul Limanu are o frumusețe aparte și adăpostește Marina Limanu cu veliere și yachturi, fregatele românești și o vegetație de delta. O plimbare relaxantă cu caiacul este o experiență pe care orice aventurier și-o amintește cu bucurie.

Vă recomandăm să purtați costum de baie pe sub haine și să aveți și haine de schimb, prosop într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0766 469 431.
Pentru rezervarea locului este necesară achitarea costului integral în 24h de la rezervarea locului. Vârsta minima de participare: 12 ani.

Preț: 100 lei de persoană.

Dream Explorer este organizator de activități din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activități de aventură și outdoor.
www.dreamexplorer.ro

Susținut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?