ACASA » CONCERTE » DUCU BERTZI, concert de colinde la Doors!

DUCU BERTZI, concert de colinde la Doors!

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club vă invită să vă bucurați de atmosfera sărbătorilor de iarnă ascultând unul dintre cele mai frumoase concerte de colinde interpretate de Ducu Bertzi. O seară în care emoția și poezia vieții vor avea gust de vin fiert și scorțișoară.

Pizza Evo

În paralel cu școala generală, Ducu Bertzi a studiat opt ani chitara la școala de muzică din Sighet. Din clasa a noua, împreună cu un grup de prieteni, a înființat grupul Mi bemol rock. Cu această formație, Ducu Bertzi cânta, la serile de dans ale liceului, piese românești și din repertoriul unor formații la modă.

Treptat, a renunțat la chitara electrică în favoarea celei acustice, cauza fiind de natură tehnică (lipsa unor stații de amplificare și a instrumentelor de calitate).

Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea Română în noiembrie 1979, cu titlul Când s-o-mpărțit norocu’. Au urmat alte imprimări și aproximativ 1200 de spectacole.

concert-ducu-bertziDupă o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: Și de-ar fi, Floare de colț, M-am îndrăgostit numai de ea, Suflet fără chei sau Omul pădurii.

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 20:00, la Doors Club

Prețul unui bilet este 40 de lei.

Info și rezervări la tel. 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?