ACASA » PROMO » Două show-uri în aceeaşi zi cu BOBONETE & VĂNCICĂ, la Harlequin!

Două show-uri în aceeaşi zi cu BOBONETE & VĂNCICĂ, la Harlequin!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Mihai Bobonete şi Adrian Vancică, doi dintre cei mai cunoscuti actori şi comedianti din România, revin la Constanţa cu ultima serie de spectacole de stand-up comedy din 2017, la Harlequin Mamaia!

Cei doi vor ieşi din pielea personajelor pe care le interpreteaza si vor oferi publicului constănţean ocazia să-i vadă într-o altă ipostază.

Aşadar, DUMINICĂ, 3 DECEMBRIE, vei avea parte de DOUĂ SPECTACOLE. Vino să-i vezi pe Mihai Bobonete şi Adrian Vancica la restaurantul HARLEQUIN Mamaia.

Spectacolele vor avea incepere de la ORELE 17.00 şi 21.00

Afis-Bobonete-Vancica-dec2017REZERVARILE pot fi facute la numarul: 0766 400 181

Pret bilet: 75 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Ocuparea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment.

Spectacol interzis minorilor!

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia si sustinut de: X-Printing, Good Idea Media, Vivo Constanţa, Info Sud-Est, Magic FM si Telegraf

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?