ACASA » STIRI » Doua romance in topul celor mai sexy femei din lume!

Cele doua artiste au ajuns in topurile celor mai atragatoare femei din lume si vor aparea in calendarul international al revistei FHM.

Inna si Alexandra Stan au reusit să intre în topul celor mai sexy 12 femei ale anului. Ele vor aparea in calendar alaturi de  vedete precum modelul Elle Liberachi si Nicole Scherzinger, solista Pussycat Dolls. Romancele noastre (una din Mangalia, alta din Constanta) au urcat vertiginos in topurile muzicale, iar acum sunt vazute, ca si alte cantarete de talie internationala, sex simboluri (cel putin in strainatate).

Pizza Evo

Inna este cunoscuta in toată Europa pentru melodiile sale, dar si pentru silueta de invidiat (facand abstractie de vechiul sau look). Ea a aparut pe coperta revistei FHM din Rusia, ce va fi pusa in vanzare din martie. Inna apare in imagine topless, inconjurata de multe blitzuri ale aparatelor de fotografiat.

Alexandra Stan a fost pe coperta FHM editia din Marea Britanie si se pare ca a facut furori printre britanici cu un pictorial incendiar, realizat pe o plajă.

Sursa aici.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?