ACASA » CALENDAR » DORU OCTAVIAN DUMITRU la Harlequin Mamaia

Afis-DOD-WEBVrei sa vezi un spectacol de comedie de zile mari? Doru Octavian Dumitru revine la Constanta cu un show de comedie autentica.

“In spectacol o sa sesizati un nou stil de abordare al subiectelor si o cascada de picanterii din viata de zi cu zi pe langa care trecem si nu le mai constientizam. Tot o noutate; o sa observati o tehnica de luat peste picior situatii care nu ne plac, sau ne deranjeaza.  Publicul constantean este de mult pentru mine ca o ruda apropiata pe care de abia astept sa o vad si sa radem iar impreuna. Sa stiti de la mine ca numai in Constanta este RAS CU IESIRE LA MARE!”a declarat Doru Octavian Dumitru exclusiv pentru evenimente-constanta.ro

Asadar, joi, 11 iulie, de la ora 21.30 Doru Octavian Dumitru iti va servi o portie de ras calda cu multe picanterii umoristice.

Pretul unui bilet este de 35 de lei si se achizitioneaza de la restaurant Harlequin Mamaia, zilnic intre orele 11.00 – 23.00. Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181.

Rezervarea telefonica este valabila maxim 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu minim 30 de minute inainte de ora anuntata, respectiv ora 21.00.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?