ACASA » CALENDAR » DORU OCTAVIAN DUMITRU la Harlequin Mamaia

unnamed (4)Vrei sa vezi un spectacol de comedie de zile mari? Doru Octavian Dumitru revine la Constanta cu un  NOU show de comedie autentica.

Pizza Evo

“In spectacol o sa sesizati un nou stil de abordare al subiectelor si o cascada de picanterii din viata de zi cu zi pe langa care trecem si nu le mai constientizam. Tot o noutate; o sa observati o tehnica de luat peste picior situatii care nu ne plac, sau ne deranjeaza.  Publicul constantean este de mult pentru mine ca o ruda apropiata pe care de abia astept sa o vad si sa radem iar impreuna. Sa stiti de la mine ca numai in Constanta este RAS CU IESIRE LA MARE!”a declarat Doru Octavian Dumitru exclusiv pentru evenimente-constanta.ro

Asadar, marti, 18 martie de la ora 21.00 Doru Octavian Dumitru iti va servi o portie de ras calda cu multe picanterii umoristice numai la restaurant Harlequin Mamaia.

Pretul unui bilet este de 35 de lei si se achizitioneaza de la restaurant Harlequin Mamaia, zilnic intre orele 11.00 – 22.00. Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181.

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfașoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?