ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Donaţie în valoare de 500.000 DE EURO pentru Spitalul Clinic Judeţean Constanţa

Donaţie în valoare de 500.000 DE EURO pentru Spitalul Clinic Judeţean Constanţa

DONATIE SPITALUL JUDETEAN CONSTANTA. Rotary Club Cetatea Tomis Constanța, cu ajutorul medicului german Wofgang Handrack Mikael, a donat Spitalului Judeţean Constanţa echipamente şi materiale medicale în valoare de 500.000 de euro.

Pizza Evo

Donaţia a fost făcută publică oficial miercuri, 21 iunie 2017.

În decursul acestui an Rotary Cetatea Tomis a derulat alte două proiecte prin care a donat echipamente medicale a unităților din județ, și anume dotarea în luna februarie 2017, cu echipamente necesare recuperării copiilor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale la Sanatoriul Balnear Mangalia, precum și dotarea cu aparatură necesară recuperării copiilor cu probleme neuropsihomotorii tratați la Sanatoriul Techirghiol.

Printre echipamentele donate de clubul Rotary se regăsește un sistem ultraperformant de imersiune în realitatea virtuală, destinat reducerii timpului în procesul de recuperare neuropsihomotorie a copiilor.

Acest sistem inovativ denumit NIRVANA, este primul sistem pentru recuperarea pacienților cu afecțiuni neuro-motorii prin stimulare multisenzorială.

Recuperarea utilizează stimuli audio-vizuali care implică participarea cognitivă și perceptivă a copiilor și este foarte motivațională.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?