ACASA » BLOG » Domnu ministru, dale naibi de școală!

Domnu ministru, dale naibi de școală!

Ăștia care vă vorbește de rău habar nare ce înseamnă să fi ministru și mai e și proști. Că dacă era deștepți ajungea ei miniștri sau rectori nu?

Sa luat de matale ca ai ziso peaia cu pamblica și mai știu eu ce prostii și că vezi Duamne nai ce căuta pe funcție. Putori pline de lene care crede că școala e mai bună ca munca. Domnu Popa eu muncesc zugrav în Spania de 12 ani și miam făcut casă mare și crecă am schimbat trei Bemeveuri până acum. Și nam prea fost la școală. Da am învățat meserie!

Numă interesează dacă cineva face caterincă că nu știu să scriu sau să vorbesc cum vrea ei. Să vezi mata ce caterincă fac eu de ei când le arăt tășcălăul de bani carei am în buzunar! Hahaha! La școală să învețe să facă muncă că aia e sfântă șil face pe om cum se spune.

Se crăcănează ăștia atâta pe la televizor că dacă nu ști limba română e nasol. Fă matele întrun fel să învețe ăștia mici mai multă spaniolă și italiană la școală că cu limbile astea te descurci acum în viață. Și vreau sămi iau și un Audi luna care vine.

Nu ești mata nici primul și nici ultimul de care face ăștia mișto. O mai ști pe aia mică a lu Băse? Sau pe Grafiti aia care a scris și un roman? Da și ăsta care a fost înaintea matale de semeni și la nume cu el. Bine că pe ăsta săracu nul ajuta nici fața așa prea mult. Chiar și așa ete deaia no mai duce ei bine acum.

Ce vreau eu săți zic e să nu pui la suflet vorbele grele pentru că mata ști de ce ești pus acolo și ce ai de făcut. Această situați e praf în ochi. Sănătate și taie mata pamblici ca săși roadă ei unghile!

Login

Lost your password?