ACASA » TEATRU » Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul, la TNOB „Oleg Danovski“

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul, la TNOB „Oleg Danovski“

TEATRU CONSTANTA. În premieră la Constanța, sunteți invitați la un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, “Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul“, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti.

Pizza Evo

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, Teatrul de Opera și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța.

SÂMBĂTĂ, 24 MARTIE, de la ORA 11.00

Text; Adina Rosetti
Regia si adaptarea: Antoaneta Zaharia
Decor și costume: Doina Pop
Muzica : Nina Neagu
o productie a Momolino Teatru si povesti pentru copii

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro cu plata cu cardul. De asemenea se pot achizitiona si in format fizic de la FLANCO Constanta Auchan, Sos. Mangaliei, Nr 195A
FLANCO Constanta TOMIS, Bld. Tomis, nr. 391, DN2A, FLANCO Constanta Vivo, B-dul. Aurel Vlaicu nr. 220, ZebraPaY

IQBox TELEKOM, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 220, Perfect Tour

Bd. Tomis, nr. 80, Senia, Str. Ştefan Mihăileanu, nr. 7

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?