ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Doar UN MUZEU din Constanţa şi-a anunţat participarea la NOAPTEA MUZEELOR 2017

Doar UN MUZEU din Constanţa şi-a anunţat participarea la NOAPTEA MUZEELOR 2017

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Evenimentul Noaptea Muzeelor 2017 a ajuns la a 13-a ediție, se desfășoară la nivel internațional și este sărbătorit de peste 3.000 de muzee din 30 de țări europene, potrivit unui comunicat al Rețelei Naționale a Muzeelor.

Pizza Evo

Anul acesta, în România, Noaptea Muzeelor are loc sâmbătă, 20 mai, iar la eveniment vor participa 145 de muzee și organizații partenere din 45 de orașe din întreaga țară.

Deşi mai sunt doar patru zile până la eveniment, la Constanţa, la momentul publicării acestui articol, Muzeul Marinei Române este singura instituţie care şi-a anunţat participarea la eveniment şi își așteaptă vizitatorii oferindu-le accesul gratuit în expoziția permanentă.

De asemenea, vor putea fi vizitate gratuit cinci expoziții temporare. Programul oferit de Muzeul Marinei Române de Noaptea Muzeelor se va derula în intervalul orar: 19:00 – 24:00.

La Cluj, spre exemplu, 11 instituţii şi-au anunţat participarea la Noaptea Muzeelor, iar autorităţile asigură transportul gratuit. Detalii aici. Şi în Braşov, Sibiu şi Galaţi muzeele şi-au anunţat programele şi intenţia de a participa la Noaptea Muzeelor.

UPDATE: Pe site-ul noapteamuzeelor.ro, si-au anunţat participarea şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa (cu program 20.00 – 23.00) şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (program 20.00 – 24.00).

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?