ACASA » CALENDAR » DISNEY PARTY la Total Dance Center

2014.10.22 - Petreceri TDC - Disney Party (Afis)Total Dance Center iti propune cele mai distractive si mai inventive petreceri pentru copilul tau.

Avand o experienta de 5 ani in organizarea si realizarea a peste 20 de petreceri cu cele mai diverse teme, am implementat un concept nou si original de distractie pt copii, adolescenti, chiar si pentru adulti !
Asadar va propunem sa participate la o petrecere desprinsa din desenele animate! Mikey Mouse, Shrek, Tinker bell si multe alte personaje ale desenelor animate va invita in lumea lor, sa petreceti impreuna cu cele mai indragite vedete de la Disney.

La petrecere vom canta, vom dansa, ne vom juca si vom manca pe saturate, pentru ca v-am pregatit cele mai distractive activitati:
Jocuri interactive la indemana tuturor !
Gustari delicioase pentru pofticiosi !
Dans, muzica si voie buna pentru toti dornicii de distractie !
Cadouri surpriza pentru fiecare petrecaret !
…iar restul, ei bine, este secret ! Ramane sa descoperiti voi insiva ce alte bucurii v-au mai pregatit Mickey Mouse si Shrek.

Copilul dvs va avea ocazia extraordinara de a-si face noi prieteni de aceeasi varsta, de a interactiona cu ei si de a invata sa socializeze, intr-o atmosfera prieteneasca si plina de bucurie.
Va asteptam, asadar in data de 23 NOIEMBRIE la sediul TOTAL DANCE CENTER:
– 4 – 7 ani ora 15.00 – 17.30
– 8 – 13 ani ora 18.00 – 21.00
Pentru rezervare bilete va rugam sunati la 0728.451.038.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?