ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Din cauza gripei, accesul în Spitalul Județean Constanța este restricționat!

Din cauza gripei, accesul în Spitalul Județean Constanța este restricționat!

STIRI CONSTANTA. Din cauza numărului crescut de viroze și infecții respiratorii apărute în ultima lună la nivel național dar și local, conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Constanța a luat măsura restricționării accesului în unele secții ale unității.

Pizza Evo

La recomandarea Direcției de Sănătate Publică Constanța, a fost stabilit un program strict de vizită în alte secții.

Măsurile luate de conducerea SJU Constanța, intră în vigoare de joi, 8 februarie. Astfel, în secțiile Oncologie, Anestezie Terapie Intensivă adulți și ATI copii va fi interzis accesul aparținătorilor.

Pe restul secțiilor din Spital se va reduce programul de vizită.

Accesul vizitatorilor va fi permis, zilnic, în intervalul 13.30 – 17.00. Accesul vizitatorilor în afara orelor de program este complet interzis.

În timpul programului de vizită se impune limitarea accesului la 1 vizitator/pacient. Persoanele cu viroze/ infecții respiratorii nu au avoie să intre în saloanele pacienților. Sunt interzise consulturile pacienților civili în cabinetele medicale din incinta secțiilor. Consultațiile se vor efectua doar în Ambulatorii. Echipamentul de protecție este obligatoriu. Acesta este disponibil la intrarea în secții. Purtarea măștii este obligatorie. Respectarea măsurilor de igienă a mâinilor, spălarea și dezinfectarea mâinilor cu soluții hidroalcoolice sunt obligatorii atât pentru pacienți și vizitatori cât și pentru personalul medical.

Județul Constanța se situează pe locul al doilea din țară la numărul de viroze și infecții respiratorii, în ultima săptămână înregistrându-se 28 de cazuri de gripă.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?