ACASA » TEATRU » Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc! O super-comedie, la Teatrul de Vară Jupiter

Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc! O super-comedie, la Teatrul de Vară Jupiter

TEATRU LITORAL. Teatrul Elisabeta aduce divertismentul de calitate pe litoral: comediile geniale ce au facut inconjurul lumii, intalnirile memorabile cu cei mai indragiti actori ai momentului, surprizele de proportii vor fi, vara aceasta, si in vacanta ta. Da, Jupiter devine locul unde rasetele cu lacrimi reusesc sa acopere ropotele de aplauze!

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” se bazeaza pe textul piese de teatru cu numele “Don’t dress for dinner”, pies ace a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard.

Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

35151560_1737724406294377_4533304480183091200_oRegia este semnata de Şerban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Distributia:
Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert: Lucian Ghimisi
Suzette: Tania Popa
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Marcelo Cobzariu

SÂMBĂTĂ, 21 iulie, de la ORA 20.30, la Teatrul de Vară din Jupiter

Bilete disponibile la receptia Hotelului Delta din Jupiter (Str. Gala Galaction, nr 11), la casa de bilete a Teatrului de Vara Jupiter si online pe TeatrulElisabeta.ro si pe Bilet.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?