ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » DEZBATERE PUBLICĂ pentru Regulamentul privind asigurarea numărului minim de LOCURI DE PARCARE în Constanţa

DEZBATERE PUBLICĂ pentru Regulamentul privind asigurarea numărului minim de LOCURI DE PARCARE în Constanţa

LOCURI PARCARE CONSTANTA. Primăria Constanţa organizează o dezbatere publică despre proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:
– la sediul primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51,
– pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public-Transparență decizională pe Legea 52/2003″, începând cu data de 1 noiembrie 2016.

Proiectul de hotărâre se poate obține pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51.

Cei care doresc să participe pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice, pâna la data de 15 noiembrie.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris:
– prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51,
– prin fax, la nr. 0241/488189, 0241/488195
– prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241.488 194, persoane de contact: Gemănaru Ancuța și Stamat Cristina.

Materialele transmise vor purta mențiunea: “Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?