ACASA » ALTE EVENIMENTE » Dezbatere PUBLICA pe tema “DISCURSUL INSTIGATOR LA URA”, la Ibis

Dezbatere PUBLICA pe tema “DISCURSUL INSTIGATOR LA URA”, la Ibis

DEZBATERE PUBLICA. Asociatia Sigma Development Center Constanta impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Centrul de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanta organizeaza marti, 29 septembrie, la hotel Ibis, o dezbatere publica cu tema discursului instigator la ura.

Pizza Evo

Aceasta dezbatere publica urmareste sa aduca in discutie aspecte legate de prezenta acestui tip de discurs in mediul online cat si in viata tinerilor de zi cu zi: cauzele acestui tip de discurs, efectele acestuia asupra dezvoltarii tinerilor, cat si identificarea unor solutii de combatere a acestui fenomen.

Prin organizarea acestei dezbateri publice se doreste familiarizarea opiniei publice cu conceptul de discurs instigator la ura si militarea pentru recunoasterea acestei forme de discurs ca fiind un factor de inhibare în dezvoltarea tinerilor.

La dezbatere sunt invitati si incurajaţi sa prezinte un punct de vedere, a carui durata de prezentare sa nu depaseasca 7 minute, reprezentanti ai institutiilor publice, ONG-uri care lucreaza cu tineri sau pentru tineri, reprezentanti ai institutiilor de invatamant (scoli generale, licee), reprezentanti ai asociatiilor sau comitetelor de parinti si elevi, jurnalisti sau bloggeri. Pe parcursul evenimentului se vor colecta ideile sustinatorilor si vor fi trimise post-eveniment catre actorii principali ai comunitatii sociale.

Programul dezbaterii:

09:30-10:00 Inregistrarea participantilor
10:00-10:30 Deschiderea dezbaterii
10:30-11:00 Puncte de vedere Sesiunea I
11:00-11:30 Pauza de cafea
11:30-12:30 Puncte de vedere Sesiunea II
12:30-13:30 Pranz

Persoanele doritoare sa prezinte un punct de vedere, cat si persoanele care doresc sa asiste la punctele de vedere prezentate, sunt rugate sa confirme prezenta si titlul temei abordate pe email la adresa office@sigmadevelopment.ro sau telefonic la 0724 293 493.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?