ACASA » STIRI » Detalii neştiute despre viaţa lui CHARLIE CHAPLIN. Dezvăluiri din dosarele SECRETE

Black & White Portraits of Charlie Chaplin without His Trademark Moustache (3)Serviciile secrete britanice, MI5, care au anchetat în anii ’50 simpatiile comuniste ale lui Charlie Chaplin- starul filmului mut, au dezvăluit nu demult că acesta nu s-a născut în Londra, într-un cartier sărac, în 1889, înainte de a emigra în SUA, în 1910, aşa cum susţinea el odinioară, scrie evz.ro

Pizza Evo

“Nu există nici urmă de Charlie Chaplin în arhive,  dar nici despre faptul că numele său adevărat ar fi fost Israel Thornstein”, au declarat reprezentanţi ai Serviciilor Secrete britanice, făcând referire la dosare secrete declasificate. În plus, a fost înlăturată şi ideea conform căreia Charles Spencer, cu numele de scenă Charlie Chaplin, s-ar fi născut în Franţa, cum s-a mai crezut.

Conform unora dintre documentele secrete legate de biografia actorului, Chaplin a fost folosit pentru a servi interesele comunismului. În ultimii ani ai vieţii, starul susţinea că era rom la origine. În anul 2011 a fost descoperită o scrisoare scrisă de Chaplin în anii ’70, din care rezultă că s-a născut în “Black Patch”, lângă Birmingham, într-o caravană de romi.

Chaplin a fost unul dintre celebrii actori de la Hollywood, cariera sa de mai bine de 65 de ani fiind absolut remarcabilă. A avut 4 soţii, dar prima sa iubită, Hetty Kelly, care l-a refuzat şi a murit prematur, a rămas marea sa obsesie. Ultima soţie, Oona, care era cu 35 de ani mai tânără ca el, i-a dăruit 8 copii. Printre numeroasele sale filme se numără: “Dictatorul”, “Luminile oraşului”, “Piciul”. “Timpuri noi”, “Goana după aur”, “Domnul Verdoux”, “Circul”.

Citeşte articolul integral AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?