ACASA » CALENDAR » “Descantoteca de dragoste” la Carturesti

Pentru ca dragostea nu te asteapta, nici nu te intreaba (cel putin asa mi-a zis mie o baba) , pentru ca mi-am impletit gandul in trei cautandu-l pe Dragobete treaz, sa-i zic vreo doua despre cum se macina inimile in masina cotidiana de tocat sentimente, pentru ca m-a invatat o matusa ca dragostea nu tine de foame, dar eu doar foamea de dragoste o auzeam in timpanul inimii, pentru ca nu cred in vraji si farmece, dar ador ritmul miscat din descantoteca de dragoste.

Sa spunem cuvinte care sa se invarta indiferent daca ninge, e soare sau ploua, sa ne consfintim iubirea prin ea insasi, sa spunem pe sleau sau pe firul apei, pe mancate, pe imbracate sau pe rasfirate, pe de o parte si pe toate partile, tot ce ne trece prin cap ( ca asa ne indragostim, din cap pana-n picioare), sau ce ne trece prin talpi, prin degete, prin faptura si cautatura!

SPECTACOL DE POEZIE DRAMATIZATA! O adunare de versuri, dupa Marin Sorescu si dupa texte populare romanesti, cu Madalina Petrencu ( Teatrul SEMN), pe 23 februarie, ora 19:00, la Carturesti!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?