ACASA » CALENDAR » “Descantoteca de dragoste” la Carturesti

Pentru ca dragostea nu te asteapta, nici nu te intreaba (cel putin asa mi-a zis mie o baba) , pentru ca mi-am impletit gandul in trei cautandu-l pe Dragobete treaz, sa-i zic vreo doua despre cum se macina inimile in masina cotidiana de tocat sentimente, pentru ca m-a invatat o matusa ca dragostea nu tine de foame, dar eu doar foamea de dragoste o auzeam in timpanul inimii, pentru ca nu cred in vraji si farmece, dar ador ritmul miscat din descantoteca de dragoste.

Pizza Evo

Sa spunem cuvinte care sa se invarta indiferent daca ninge, e soare sau ploua, sa ne consfintim iubirea prin ea insasi, sa spunem pe sleau sau pe firul apei, pe mancate, pe imbracate sau pe rasfirate, pe de o parte si pe toate partile, tot ce ne trece prin cap ( ca asa ne indragostim, din cap pana-n picioare), sau ce ne trece prin talpi, prin degete, prin faptura si cautatura!

SPECTACOL DE POEZIE DRAMATIZATA! O adunare de versuri, dupa Marin Sorescu si dupa texte populare romanesti, cu Madalina Petrencu ( Teatrul SEMN), pe 23 februarie, ora 19:00, la Carturesti!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?