ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Demers educaţional de la preotul care a iniţiat “LADA CU PÂINE” la Constanţa

Demers educaţional de la preotul care a iniţiat “LADA CU PÂINE” la Constanţa

STIRI CONSTANTA.Lada cu pâine“, iniţiat de preotul Gheorghe Nadoleanu, a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate proiecte sociale din ultima vreme de la Constanţa. Lada, montată în faţa parohiei din Palazu Mare, este umplută în permanenţă cu pâine. Toţi cei sărmani care au nevoie pot lua pâine de acolo, desigur, fără să o plătească.

Pizza Evo

Motivat de succesul iniţiativei sale, Gheorghe Nadoleanu pregăteşte un nou proiect social. Programul “Ai carte, ai parte!” va veni în sprijinul copiilor din familii sărace, dar cu drag de învăţătură, transmite radioconstanta.ro

Avem probleme în a educa oamenii, și cei care au ca să dea, și cei care nu au să ia cât le trebuie, nu mai mult. Vin și pun pâinică. Dintre cei sărmani au început ei să pună pâinea, asta înseamnă să îl faci pe om să înțeleagă că trebuie să se transforme“, a declarat pentru Radio Constanța preotul Gheorghe Nadoleanu.

Proiectul “Ai carte, ai parte!” va funcţiona pe acelaţi principiu al donaţiei. Cei care au posibilitatea vor putea oferi cărţi pentru persoanele care nu îşi permit să le cumpere, însă doresc să citească sau să ofere educaţie celor mici.

Foto credit: radioconstanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?