ACASA » STIRI » Declarația lui MĂRUŢĂ despre noua emisiune a lui TEO

catalin-maruta-115653lMihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi Oana Paraschiv l-au luat la întrebări prin telefon pe Cătălin Măruţă, în direct la Kiss FM, în cadrul matinalului Cronica Cârcotaşilor. Realizatorii au vrut să afle dacă Măruţă se teme de concurenţa pe care i-o va face emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Mai întâi, cei trei Cârcotaşi au vrut sã ştie ce mai face asistenta lui Cătălin Măruţă, doamna Bamboi.

Pizza Evo

“Foarte multă lume mă întreabă de doamna Bamboi. Este o persoană foarte iubită. Acum e undeva la Oneşti, la ea acasã. A avut o vară destul de dificilă: a trebuit să-şi renoveze toată casa şi am ajutat-o din toată inima să-şi cumpere acoperiş. Mă tot suna şi făcea: ‘Domnu’ Măruţă, trebuie să pun acoperiş la casă”, a povestit la Kiss FM realizatorul TV.

“Ştiţi din câţi oameni era formată echipa de muncitori de la Oneşti a doamnei Bamboi? Dintr-un singur om, săraca de ea”, a mai spus el. “Doamna Bamboi cred cã o să rămână în continuare una dintre cele mai simpatice asistente din showbiz şi va fi invitată periodic la emisiune, pentru cã femeia mai are şi alte treburi. E persoana care cred că analizează cel mai bine tot ce mişcă în show-biz”, este de părere Măruţă.

Cârcotaşii l-au întrebat pe Măruţă dacă îi este frică de Teo Trandafir, care va avea o emisiune începând cu 9 septembrie, la Kanal D. Măruţă a izbucnit în râs atunci când a auzit întrebarea. “Eram sigur cã o sã ajungeţi şi la întrebarea asta. În absolut orice domeniu există competiţie. E normal să existe competiţie, e normal să existe concurenţă. Atâta timp cât noi ne vedem de treaba noastră, ne uităm în grădina noastră şi ne facem treaba acolo foarte bine, noi credem că o să-i ţinem pe oameni alături de noi”, a declarat peezentatorul emisiunii “La Măruţă”, la Kiss FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?