ACASA » STIRI » Decizie neaşteptată luată de Wilmark după excluderea de la “Dansez pentru Tine”

wilmark-hernandez-373346lDacă, în ceea ce priveşte activitatea profesională, încetarea colaborării cu emisiunea “Dansez pentru tine” i-a cam dat planurile peste cap, în ceea ce priveşte viaţa personală, Wilmark ştie clar ce vrea: o fetiţă! Şi e dispus chiar să o înfieze

Cu toate că a fost considerat un bărbat cu lipici la femei, Wilmark a mărturisit nu o dată că pentru el familia este sfântă, fiind iremediabil îndrăgostit de soţia lui, Ioana. Cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună doi băieţi adorabili, Luca (cinci ani) şi Nacio Joakin (1,5 ani) . Cu toate acestea, Wilmark are un vis încă neîmplinit: vrea să fie şi tată de fată şi, pentru că provine dintr-o familie numeroasă, consideră că oricând este bine-venit în familie încă un bebeluş.

Lucrurile nu sunt însă atât de simple pe cât par căci a doua sarcină a soţiei sale nu a fost tocmai lipsită de probleme: deşi a făcut investigaţiile medicale de rigoare şi a urmat tratamentele prescrise, medicii i-au recomandat totuşi să evite să rămână însărcinată. “Naşterea nu a fost uşoară pentru ea şi, din acest motiv, am renunţat la ideea de a face şi o fetiţă. La ultimul băiat a avut complicaţii la naştere, nu a fost bolnavă. Recomandarea doctorului a fost să nu mai facă un bebe”, a mărturisit coregraful.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?