ACASA » ALTE EVENIMENTE » De pe Youtube la Constanta. Cei mai tari VLOGGERI din Romania vin la Maritimo!

De pe Youtube la Constanta. Cei mai tari VLOGGERI din Romania vin la Maritimo!

YOUSTARS VLOGGERI CONSTANTA. Ii stii de pe Youtube si sunt unii dintre cei mai cunoscuti realizatori de content video online din Romania. Pentru prima data la Constanta, ai ocazia sa-i vezi si sa-i cunosti pe Unguru’ Bulan, Tequila, Vlad Coste, Alexandru Don, Laura Giurcanu, Laura Musuroaea, Noaptea Tarziu si Romercial.

Pizza Evo

Sambata, 6 februarie, de la ora 16.30, in premiera la Constanta, la Maritimo Shopping Center va avea loc o noua editie YouStars, un proiect inedit in Romania, ce a debutat la Oradea. In eveniment sunt implicati tineri ce transmit noii generatii dorinta de a creste si de a evolua constructiv.

Conceptul presupune sprijinirea tinerelor talente si afirmarea lor la nivel national, precum si sprijinirea persoanelor defavorizate. Evenimentul se bucura de mare succes in randul tinerilor, la fiecare spectacol participand peste 2.000 de persoane.

La evenimentul de la Constanta, organizatorii si-au propus sa sprijine campania umanitara “Am nevoie de lapte”, un proiect al Fundatiei Baylor – Marea Neagra, ce se adreseaza familiilor tinerilor infectati cu HIV din Constanta si le acorda sprijin pentru a avea copii sanatosi.

12573193_985937774810366_4784212136565379851_nScopul acestui proiect este reducerea riscului transmiterii post-natale a infectiei cu HIV prin asigurarea conditiilor minim necesare pentru ca mamele infectate sa nu fie nevoite sa alapteze la san.

Programul special pregatit de organizatori va fi unul interactiv, in care vloggerii vor raspunde la intrebari si la provocarile venite din partea publicului. Vor exista si demonstratii live ale youtuberilor. Spectacolul se anunta a fi unul de zile mari, iar constantenii se vor intalni cu favortii lor din mediul online.

Acest eveniment este organizat de Maritimo Shopping Center in colaborare cu Cosmin Andrei Neacșu si Asociația EcoSim Events (Florentina Grigoraș).
Prezentatori: Iulia Ilie si Cosmin.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?