ACASA » ALTE EVENIMENTE » De Paste iepurasul te surprinde la Tomis Mall – premii, surprize si spectacole pentru copii

Tomis Mall ii rasplateste si in acest an pe toti constantenii ce fac cumparaturi in centrul comercial din centrul orasului.

Iepurasul te surprinde de Paste in Tomis Mall, daca faci cumparaturi de minim 50 lei din magazinele partenere. Premiile ce pot fi castigate te vor rasfata prin vouchere Spa oferite de Centrul de Medicina Estetica si Functionala Hea Body Care, vouchere la Spazio Caffe, Pure Jatomi Fitness, invitatii la film la Cityplex, cozonaci de la Mega Image si produse speciale oferite de Dobrogea Grup, pentru ca tu sa poti pregati multe bunatati de Paste.

In plus, toti prichindeii se pot bucura de evenimente speciale pentru cei mici : ateliere de creatie pe 12 si 19 aprilie,  teatru de papusi in fiecare duminica, spectacole de dans pe 11, 13 si 17 Aprilie.

Irina Albu, Shopping Manager Tomis Mall declara: « Anul acesta, de Paste, dorim sa ii rasplatim pe constantenii ce fac cumparaturi in centrul comercial Tomis Mall. Premiile puse la dispozitie de catre partenerii nostrii ii vor incanta cu siguranta pe clientii nostrii. Va dorim Sarbatori Pascale pline de lumina si liniste in suflet la Tomis Mall!

tomis general

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?