ACASA » CINEMA » DE NERECUNOSCUT. Johnny Deep in noul sau film, Black Mass!

DE NERECUNOSCUT. Johnny Deep in noul sau film, Black Mass!

JOHNNY DEEP IN BLACK MASS TRAILER. Actorul Johnny Depp este de nerecunoscut in primul trailer pentru Black Mass. “Depp este infricosator si da fiori“. Intr-o scena ce aduce aminte putin de filmele in stilul “Goodfellas”, Johnny Depp arata cat de bine se poate pierde in pielea personajelor sale. Imbatranit cu ajutorul machiajului, cu lentile de contact si inceput de chelie, Depp uimeste cu o noua transformare impresionanta.

johnny-deep

Black Mass este un film autobiografic despre gangsterul James ‘Whitey’ Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la 11 crime si alte infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in ’90. El a fost sursa de inspiratie pentru rolul lui Jack Nicholson din “The Departed, premiat cu Oscar, in regia lui Martin Scorsese.

Poate sa fie fermecator, dar poate sa fie si nemilos. El era ca o cobra, nu stiai cand va sari sa te atace“, a declarat regizorul Scott Cooper (“Crazy Heart”) despre Whitey Bulger, unul dintre cei mai temuti si cunoscuti gangsteri din istoria Americii.

Johnny-Deep-Black-Mass-James-Bulger

Cooper a povestit pentru Entertainment Weekly cum a intrat Johnny Depp in pielea personajului. “Pentru multi, a fost ciudata alegerea, nu semana deloc. Dar tranformarea a fost incredibila. O parte dintre cei prezenti pe platouri l-au cunoscut personal pe Burgler. Cand l-au vazut pe Depp dupa procesul complet de machiaj, i-au trecut fiorii. Multi nici nu se puteau uita la el.”

Johnny-Deep-Black-Mass-James-Bulger-2

Cunoscut pentru metodele sale de a identifica cu eroii pe care ii joaca, si de aceasta data Depp a depus multa munca inainte de inceperea filmarilor. Pentru a recreea stilul propriu al lui Bulger, Depp a urmarit inregistrari video cu Bulger si fotografii unice realizate de FBI. In prima imagine oficiala lansata, Depp apare in mijlocul strazii cu o pusca in mana, scena care s-a intamplat si in realitate. “A omorat un om in parcare, in fata tuturor, fara nici un fel de regret sau panica, in mijlocul zilei. Nu avea scrupule“, a mai adaugat regizorul filmului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?