ACASA » ALTE EVENIMENTE » DE CE ALEG JCI? Fa cunostinta cu cea mai activa organizatie de voluntari!

DE CE ALEG JCI? Fa cunostinta cu cea mai activa organizatie de voluntari!

CAMPANIE DE RECRUTARE JCI. JCI Constanta lanseaza campania de recrutare de noi membri, „DE CE ALEG JCI?”. Organizatia face parte din Junior Chamber International (JCI) si, la nivel mondial, adera la viziunea de a fi cea mai importantă retea de tineri cetateni activi, dornici sa aduca schimbari pozitive in societate.

Pizza Evo

In cadrul evenimentului „DE CE ALEG JCI?”, cei interesati au ocazia sa cunoasca cea mai activa organizatie de voluntari din Constanta. Oportunitatile oferite de JCI Constanta vor fi prezentate vineri, 24 aprilie, ora 19.00, la hotel IBIS, sala Prestige. INTRAREA ESTE GRATUITA!

De 100 de ani in lume, JCI dezvolta potentialul tinerilor prin proiecte pe domeniile antreprenoriat, internationalism, comunitate si dezvoltare personala. La „DE CE ALEG JCI?“, participantii:

•    vor afla mai multe despre misiunea, viziunea si obiectivele JCI Constanta si vor face cunostinta cu echipa locala;
•    vor primi informatii despre proiectele realizate pana in prezent, precum si despre cele ce sunt in curs de implementare in acest an si cum se poate implica un membru in proiectele JCI Constanta;
•    vor afla ce inseamna sa fii membru JCI, care sunt beneficiile si de ce JCI reprezinta o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala.

Membrii JCI
•    sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani, dornici sa se implice in realizarea de schimbari pozitive in comunitatea din care fac parte;
•    cauta permanent noi experiențe de dezvoltare si networking;
•    sunt persoane active si cu initiativa, care se implica voluntar in activitati menite sa dezvolte comunitatea din care fac parte;
•    investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi si a participa la proiectele organizatiei.
•    constientizeaza importanta implicarii in activitati de voluntariat menite sa dezvolte mediul local, cu impact asupra comunitatii si implicit asupra propriei persoane pentru o viata mai buna.

Afis WEB Meet JCI apr 2015In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa interactioneze in discutii unu la unu cu membrii JCI Constanta, vor afla ce ii motiveaza pe acestia si ce au gasit in cadrul echipei.

Dupa eveniment participantii sunt invitati la o sesiune relaxanta de socializare si discutii informale in barul Hard Way Café situat la 50 m de Hotel Ibis. De asemenea, cei prezenti vor avea parte si de un CONCERT SURPRIZĂ!

Cei interesati sa participle la „DE CE ALEG JCI?“ sunt rugați sa confirme prezența la numarul 0731 407 503.

Eveniment sustinut de:
Junkers Design, Hard Way Café, Hypermarketul CORA, Junior, Forte Life, Dream Explorer, Maritimo Shopping Center.

Parteneri media:
KISS FM, evenimente-constanta.ro, Telegraf, Cuget Liber

Vizitati jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si mai multe informatii despre JCI Constanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?