ACASA » ALTE EVENIMENTE » DAN PURIC sustine conferinta “DESPRE DEMNITATE, EDUCATIE SI VALORI”

Dan Puric, actor, regizor, scriitor si conferentiar de mare valoare, vine la Constanta sa vorbeasca despre demnitate, educatie si valori. Conferinta va fi urmata de sesiune de autografe chiar pe cartea pe care a lansat-o la sfarsitul anului trecut, cu titlul “Fii demn”.

Structurata in sase capitole, cartea lui Dan Puric, scrisa la persoana intai, este confesiunea unui om care se bucura de fiecare rasarit de soare si care, cu sensibilitate dar si cu luciditate, redescopera, pentru sine dar si pentru noi, reperele necesare oricarui roman: mama, pamantul si martirii neamului.

Cu o scriitura simpla dublata de un fin simt al umorului, autorul cartii “Fii demn!” reconstruieste prin prisma unui demers personal o lume la rascruce,  care-si cauta rostul dar care, in esenta ei, nu si-a pierdut simtul valorii si credinta. Dar, abia dupa ce inchizi cartea, ii intelegi mesajul fascinant. Demnitatea nu se invata intr-o lectie ci se deprinde din prima pana in ultima clipa a vietii.

Asadar, pentru cei care vor sa-l vada si sa-l auda pe Dan Puric intr-o pledoarie despre demnitate puteti merge marti, 19 iunie, ora 20.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta platind un bilet de 40 de lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?