ACASA » INTERVIURI » DAN BADEA „Scopul meu final este să-i fac pe oameni să râdă“

În fiecare miercuri seara, Café d’Art Scena este locul în care îţi iei porţia de râs la super spectacole de stand-up comedy. De data aceasta a fost rândul „comisarului“ Dan Badea să urce pe scenă, într-un show de zile mari, care s-a bucurat de un public numeros şi extrem de entuziast.

Pizza Evo

R: Ce ţi-a plăcut cel mai mult la show-ul din această seară, de la Café d’Art?
Dan Badea: Ca de obicei, și spectacolul din seara aceasta a ieșit foarte bine aici, la Café d’Art. E un loc foarte bun, are ceva aparte, parcă fiecare artist care a trecut pe aici a lăsat un parfum de talent, de atmosferă. Publicul este foarte, foarte ok, deja se știe că aici au loc astfel de spectacole și este foarte important că lumea știe la ce vine. Îmi dau seama dacă publicul se distrează atunci când aplaudă și chiar dacă nu râd în hohote tot timpul, simt atmosfera bună care se creează și în funcție de modul în care fiecare spectator percepe o glumă.

R: Cum ţi-a venit ideea de a-ţi promova show-ul sub titlul „Comisarul Badea acuză!”?
D.B.: Dacă ne gândim la toate nebuniile care s-au întâmplat în ultima vreme, este cel puțin actual ca în loc de microfon să ții un pistol. Eu i-am împușcat pe spectatori cu glume și sper că am reușit să îi fac să moară… de râs. Nu i-am acuzat de nimic, dar zic eu că i-am provocat pe cei din sală să se simtă bine.

R: Ce te inspiră atunci când creezi un material nou?
D.B.: În general, mă inspiră tot ce mă înconjoară, discuţiile cu prietenii. Pe de altă parte, uneori trebuie să mă transpun în anumite situații, prin care nu am trecut, pentru a da naștere unei glume noi, pentru că scopul meu final este să îi fac pe oameni să râdă și să se simtă bine.

R: Un gând pe care îl adresezi publicului de la Café d’Art, amator de stand-up comedy…
D.B.: Veniți la stand-up, este cea mai nouă formă de artă, de entertainment, cea mai sinceră, cea mai directă și cu rezultat imediat! Vă promit că veţi râde din primul minut, până în ultima secundă!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Login

Lost your password?