ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cursuri gratuite de calificare cu sprijin pentru găsirea unui loc de muncă. Subvenţii de 700 de lei şi o masă pe zi

Cursuri gratuite de calificare cu sprijin pentru găsirea unui loc de muncă. Subvenţii de 700 de lei şi o masă pe zi

STIRI CONSTANTA. Dacă sunteţi şomer în căutarea unui loc de muncă sau vreţi să obţineţi o nouă calificare profesională, la Constanţa, asociația SIGMA Development Center, în parteneriat cu S.C Atlantis Mar Group şi S.C. THR Consulting Group, oferă gratuit șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cursuri de calificare autorizate ANC.

De asemenea, celor înscrişi li se oferă consiliere psihologică și sprijin în găsirea unui loc de muncă. Cursurile se vor desfășura în Constanța, iar pe toată perioada derulării cursurilor, masa este asigurată. Participanții care finalizează activitățile din proiect primesc o subvenție de 700 de lei și alte premii în valoare cumulată de până la 2.300 de lei.

Vă puteţi înscrie la cursuri de CAMERISTĂ, OSPĂTAR, TEHNICIAN MASEUR, LUCRĂTOR ÎN COMERȚ, GRAFICIAN, DESIGNER PAGINI WEB, SCAFANDRU sau ANTREPRENORIAT.

Cursurile sunt gratuite, acreditate ANC, iar acceptarea în cadrul programului se face în ordinea înscrierilor!

Contact:
Str.Răchitași, Nr.71, Etaj 2, Constanța (zona Delfinariu)

office@sigmadevelopment.ro

Mai multe detalii la tel: 075 3158 815

Documente necesare înscrierii:
• Carte de identitate (copie)
• Certificat de naștere (copie)
• Certificat de căsătorie (copie, dacă este cazul)
• Diplomă de studii (copie)
• Adeverință de șomaj, copie după carnetul de somaj sau adeverinta eliberată de ANAF (care să ateste că nu se obțin venituri)
• Adeverință medicală în original (cu mențiunea că “nu sunteți în evidență cu boli cronice sau infecto-contagioase. Clinic sănătos. Se elibereaza pentru înscriere la curs.”)

La sediul Asociatiei Sigma Development Center se vor completa cererea de înscriere și declarațiile de apartenență la grupul țintă.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?