ACASA » ALTE EVENIMENTE » CURSURI de NLP la Constanta! Transforma modul in care relationezi cu tine, familia si profesia

CURSURI de NLP la Constanta! Transforma modul in care relationezi cu tine, familia si profesia

CURSURI NLP CONSTANTA. Mind Evolution incepe la Constanta un nou curs de NLP (Programare neuro-lingvistica), sustinut de trainer-ul Cornel Marcu. Vor fi prezentate si puse in practica o serie de instrumente testate in timp de zeci de mii de practicieni. Esti pregatit sa inveti ce si cum sa schimbi la tine, intr-un mediu non-formal?

Un curs de Practitioner NLP este mai mult decat invatarea NLP, este vorba despre oferirea abilitatilor de a atinge excelenta in viata ta si, apoi, pentru a putea lucra si cu altii sa faca la fel.

Aceasta formare este deschisa tuturor indiferent de experienta de invatare anterioara. Oameni de afaceri, din vanzari sau marketing, profesori, terapeuti, parinti si oricine doreste sa aduca o schimbare in viata sa si a celor din jur, vor beneficia de instrumentele puternice ale NLP, instrumente ce vor fi invatate si mai ales testate in timpul acestui curs. Afla mai multe detalii AICI.

De ce NLP-ul poate fi o oportunitate pentru tine:
– rezultatele a peste 40 de ani de studiu, cercetare si testare de instrumente in dezvoltare personala sunt concentrate in 13 zile de invatare dinamica alaturi de Cornel Marcu, Certified Trainer of NLP (ITANLP – International Training Academy of NLP);
– vei scapa de obiceiurile neeficiente;
– vei avea ocazia sa restructurezi tiparele mintii tale;
– vei fi sustinut in procesul schimbarii personale;
– cursul are un caracter dinamic si practic, 60% din formatul cursului inseamna exersare si feedback a instrumentelor;
– vei modela strategii eficiente, care au adus rezultate;
– vei regasi resursele tale interne cu care vei genera solutii;
– de investitia ta de acum in timp si bani vei putea beneficia toata viata, si nu se va devaloriza in timp, oriunde te-ai afla in lume;
– te vei cunoaste mai bine si vei avea controlul.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, poti suna la: 0773 938472

De asemenea, te poti inscrie online si AICI

Cursurile incep pe data de 28 noiembrie. Numarul de locuri este limitat!

10951842_893212894034248_1976877840_oCornel Marcu este printre putinii Traineri NLP din Romania certificat ITANLP – International Training Academy of NLP si care au beneficiat de o pregatire avansata cu John Grinder co-creatorul NLP si New Code NLP alaturi de Carmen Bostic St. Clair si Michael Caroll.

In prezent este Director de Programe la Mind Evolution, al carui Fondator este, si unde pregateste diferite cursuri de dezvoltare personala atat in Bucuresti cat si in Constanta, in arii ca: Programare Neuro Lingvistica (NLP) sau training-uri corporate.

De asemenea, este si Formator Comunicare (formare continua) din anul 2010 in cadrul Institutului National al Magistraturii si in 2012 a condus departamentul de Resurse Umane al JCI (Junior Chamber International) – Constanta. Ca si Psihoterapeut s-a specializat in optimizare personala si de cuplu.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?