ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Curs tehnici de AUTOAPARARE pentru FEMEI. Invata sa nu devii o victima!

Curs tehnici de AUTOAPARARE pentru FEMEI. Invata sa nu devii o victima!

CURSURI AUTOAPARARE FEMEI. Traim vremuri si intr-o lume in care agresivitatea face subectul stirilor de pretutindeni. Violenta domestica, agresivitatea stradala, talharia, jaful, furtul din autobuze sau de pe strada, tentativele de viol si chiar violul le intalnim la tot pasul. Victimele, de cele mai multe ori, sunt persoanele ce pot parea vulnerabile in ochii agresorilor: femeile!

Se poate intampla oricand sa fiti atacata atunci cand va aflati singura pe strada sau intr-o parcare mai retrasa unde nu este nimeni prin preajma. De cele mai multe ori, cand auzim despre o intamplare nefericita in care o femeie a fost violata sau talharita in plina strada, gasim confort in gandul ca “mie nu mi se poate intampla”, dar, din pacate, i se poate intampla oricui. Nimic nu se compara cu siguranta si stapanirea de sine. Gandul ca stii ce ai de facut in cazul unei situatii neprevazute iti ofera indredere in fortele proprii.

Acum aveti ocazia sa capatati aceasta incredere. Takeda Dojo din Constanta organizeaza cursuri de tehnici de autoaparare pentru femei.

Cursul de autoaparare nu te indeamna catre lupta, ci catre un stil de viata sanatos, educatie, siguranta, stabilitate emotionala si psihica mai puternica. Nu invatam sa devenim agresori, ci invatam sa ne aparam pe noi si pe ceilalti.

Primele lucruri pe care le voi preda vor fi scoala caderii, pozitia potrivita pe care trebuie sa o aiba in momentul in care fac diverse miscari, atitudinea, care este foarte importanta in momentul atacului. Vom mai invata procedee, atacurile pe prize si blocaje, psihologia, atitudinea fata de cel care agreseaza, dar si atitudinea agresorului. Vom sti sa deosebim care este tipul agresorului, profesionist sau amator, si va trebui sa stim sa ii tratam pe fiecare. Le voi explica cursantilor ce inseamna legitima aparare, conform articolului 44 din Codul Penal“, spune sensei Dan Mancas.

Program: in fiecare marti de la 18.30 la 20.00.

Va asteptam la curs alaturi de sensei Dan Mancas (3 dan) cu o experienta de peste 30 de ani in arte martiale si tehnici de autoaparare.

Sala de curs Takeda Dojo se situeaza pe str. Sarmisegetuza nr. 8 (in apropierea Salii Sporturilor), iar pentru mai multe informatii puteti suna la 0725 783 868.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?