ACASA » ALTE EVENIMENTE » Curs “Responsabil Protectia Datelor” Acreditat ANC la Constanța

Curs “Responsabil Protectia Datelor” Acreditat ANC la Constanța

CURSURI. CONSTANȚA. Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională anunță o nouă grupă de cursanți în Constanța pentru cursul “Responsabil Protecția Datelor” acreditat ANC.

Fii printre primele persoane care obțin acreditare ANC ca “Responsabil Protecția Datelor” și care dobândesc competențe reale și informații aprofuntate despre protecția datelor personale și noul regulament European ce a intrat în vigoare din mai 2018 în toate statele Uniunii Europene. Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională este printre primii furnizori de cursuri acreditați DPO. Obține certificarea pentru funcția de Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal recunoscută de Ministerul Muncii.

Formatul de curs este de 180 de ore din care 60 teorie și 120 (de ore) de practică. Grupele se formează în număr de 28 cursanți. Partea teoretică cuprinde 2 weekenduri de cursuri cu traineri specializați și acreditați în Protecția Datelor Personale, primul weekend 27-28 octombrie, iar al doilea weekend 10-11 noiembrie în intervalul orar 10.00 – 18.00. Partea practică va fi realizată cu ajutorul unei platforme colaborative puse la dispoziție de către centrul de pregătire prin intermediul căreia veți realiza lucrările și veți ține comunicarea cu instructorii. Ulterior datei de 11 noiembrie va fi programată ziua de examinare în perioada 19-23 noiembrie.
La examinare testele sunt de tip grilă și se vor da sub supervizarea evaluatorilor ANC. Diplomele acreditate A.N.C sunt recunoscute de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Solidarității Sociale. Acestea sunt recunoscute de asemenea în Europa.

42978753_536998826724283_7250116344262164480_nCursul Responsabil cu Protecția Datelor (DPO) este structurat conform Regulamentului UE nr. 679/2016 al Parlamentului European, regulament general privind protecția datelor (General Data Protection Regulation – GDPR), al normelor în vigoare din România și cerințelor specifice ANC:

 Noțiuni introductive cu privire la domeniul datelor cu caracter personal
 Drepturile și obligațiile organizației și ale persoanelor implicate în prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Instrumente de formare
 Identificarea instrumentelor de monitorizare a modului în care organizația respectă prevederile legislației privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și utilizarea acestora în cadrul organizației
 Sfera activităților aferente asistenței de specialitate acordate de responsabilul cu Protecția Datelor cu Caracter Personal. Elaborarea planului de lucru al Responsabilului cu Protecția Datelor cu Caracter Personal
 Relația cu Autoritatea de supraveghere în domeniul Protecție datelor cu caracter personal. Instrumente și situații specifice
 Gestionarea documentelor cu date personale sistem electronic (Document Management System DMS)
 Managementul riscului și securitatea informației digitale

Participarea la cursul de DPO acreditat ANC este valabilă pentru persoanele care au finalizat studii superioare, fiind o cerință impusă de către standardul ocupațional. În acest sens, dosarul pentru obținerea certificării DPO autorizate ANC trebuie să cuprindă următoarele:
 Copie după cartea de identitate
 Copie după certificatul de naștere
 Copie după certificatul de căsătorie/divorț (dacă s-a schimbat numele)
 Copie după diplomă de studii superioare
 Dovada achitării contravalorii taxei de participare la curs

Atenție! Cei care nu fac dovada absolvirii studiilor superioare nu se pot acredita ANC.
Locația cursului nu este incă stabilită, dar va fi transmisă cu cel puțin 5 zile înainte de curs.

TARIFUL cursului este: 2750 lei, însă poți beneficia de discounturi speciale dacă te inscri și achiți din timp:
1. 2200 lei (20% discount) dacă achiți cursul până pe 10 octombrie 2018
2. 2475 lei ( 10% discount) dacă achiți cursul până pe 17 octombrie 2018.
3. 2750 lei dacă achiți cursul începând cu data de 18 octombrie

ÎNSCRIERILE se fac sunând la 0722828121, operatorul nostru pe Constanța: Ramona Leonida.
Cursul se poate plăti și în două RAȚE egale însă nu puteți beneficia de discount (1375 lei prima rată se achita până pe 20 octombrie, iar a doua rată până pe 5 noiembrie)

În prețul cursului intră:
– 2 weekenduri de curs intensiv: 27-28 octombrie și 10-11 noiembrie (partea teoretică)
– Acces la platforma online (partea practică)
– Examenul de acreditare ANC
– Pauze de cafea în zilele de curs
– Suportul de curs online pe platformă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?