ACASA » ALTE EVENIMENTE » Curs GRATUIT de PRIM AJUTOR la Constanta. Invata cum poti salva o viata!

Curs GRATUIT de PRIM AJUTOR la Constanta. Invata cum poti salva o viata!

CURS PRIM AJUTOR CONSTANTA. Ai ocazia sa inveti gratuit cum sa acorzi primul ajutor in situatii de urgenta alaturi de instructorii SMURD. Incepand din acest an, programul “Lectia de prim ajutor” initiaza cursuri gratuite de prim ajutor in cinci mari orase din tara, printre care se numara si Constanta.

Pizza Evo

Vei invata de la instructori specializati principalele solutii de prim ajutor in cele mai frecvente cazuri de urgenta si vei fi asistat la executarea manevrelor de prim ajutor pe un manechin. Resuscitare cardio respiratorie – basic life support (BLS) si manevra Heimlich se numara printre manevrele pe care le vei invata de la instructorul SMURD.

Cursul este organizat, miercuri, 30 septembrie, de la ora 16.30, intr-o locatie din centrul Constantei pe care o vei afla ulterior admiterii la curs. Inscrie-te acum, completand formularul online AICI

ATENTIE! Numarul de locuri disponibil pentru curs este limitat. Primii 40 de cursanti inscrisi vor fi admisi. Principiul de selectie este “primul venit, primul servit”, asa ca grabeste-te sa completezi formularul daca te-ai hotarat sa participi.

Daca apare ceva neprevazut si nu poti veni dupa ce ai completat si trimis formularul, te rugam sa anunţi pe e-mail la contact@lectiadeprimajutor.ro pana la data limita a inscrierilor de luni, 28 septembrie, ora 11.00. Cei selectati vor afla pe e-mail sau telefon restul detaliilor (locatia, directii etc.) pana cel tarziu marti, 29 septembrie, ora 16.00!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?