ACASA » ALTE EVENIMENTE » Curs de atestare in accesarea fondurilor europene

Un studiu al companiei de audit si consultanta KPMG arata ca Romania a obtinut pana la sfirsitul anului trecut plati efective de numai 1,5 miliarde euro (7%) din bugetul total de 23,3 miliarde euro disponibil in perioada 2007-2013. Acest buget nu va mai fi disponibil cand va expira termenul (2013) motiv pentru care trebuie sa luati actiune si sa va informati  acum, cat mai este timp, sa luati legatura cu profesionisti in probleme de accesare a fondurilor nerambursabile europene.

Pizza Evo

In sprijinul dumneavoastra, PATRONATUL  IMM  CONSTANTA va recomanda cursul “Accesarea fondurilor structurale si de coeziune europene” (curs certificat CNFPA) pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

  

INFORMATII UTILE:

Organizator: CENTRUL DE STUDII ANTREPRENORIALE ” MAREA NEAGRA ” CONSTANTA
Calificare curs: Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (curs certificat CNFPA Cod COR 241948)
Locatie: Hotel Parc Mamaia****
Formator: Dl Costin Sorici (PhD, MBA, CMC)
Perioada desfasurare: 8-11 iunie 2011 (24 de ore de curs, 3 module de pregatire)Cursul incepe pe 8 iunie la ora 10.00 si se incheie pe 11 iunie la ora 12.00. Agenda completa va fi trimisa participantilor.
Taxa curs: 990 lei
Contact:  Ramona Leonida 0766400181 proiecte@cttc.roNicoleta Milea 0748375153 nicoleta.milea@cttc.ro

 

La acest curs vei invata si cunoaste:

1.      Care sunt politicile si conditiile de eligibilitate pentru accesarea fondurilor europene

2.      Care sunt avantajele obtinerii de fonduri structurale si de coeziune

3.      In ce categorie de fonduri europene te poti incadra

4.      Cum sa elaborezi o cerere de finantare pentru un proiect finantat din fonduri nerambursabile europene

5.      Ce documente sunt necesare si cum sa le pregatesti

Dupa parcurgerea examenului de absolvire, participantii vor primi un certificat de competente in conformitate cu ocupatia de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene  certificat CNFPA Cod COR 241948, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Inscrierile se fac pana pe 6 iunie in limita a 20 de locuri completand formularul de inscriere atasat. Mai multe informatii in atasament.

Va punem la dispozitie si un program de relaxare si socializare in timpul liber profitand de evenimentele ce vor avea loc in aceasta perioada la mare.

Un eveniment de marca se va desfasura pe data de 8 iunie la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta, show-ul aerian al anului, “Constanta Air Show 2011 -Thunder over The Black Sea”. Se vor putea urmari manevre acrobatice si zboruri demonstrative cu aeronave de tip F16 ,C17,C21 ,C130 apartinand United States Air Force.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?