ACASA » Fun pe net » Cum se impaca VODCA cu INCALTAMINTEA? Uimitor de bine!

Cum se impaca VODCA cu INCALTAMINTEA? Uimitor de bine!

VODCA PE INCALTAMINTE. Vodca ieftina poate fi folosita si la altceva decat inducerea starii de euforie tinerilor din caminele studentesti. Daca nu stiati, vodca poate avea efecte uimitoare atunci cand vine vorba despre utilizarea ei pe incaltaminte.

Pizza Evo

Daca ai o pereche de pantofi sau adidasi ce au inceput sa capete un miros neplacut, toarna niste vodca pe gat (pentru verificare) apoi intr-un recipient cu pulverizator. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa puverizezi licoare pe incaltaminte si apoi sa o lasi sa se usuce. Unii spun ca ar fi mai recomandat sa amesteci vodca cu putina apa, dar nu este nicio diferenta si oricum ar fi, nu dauneaza opincilor.

vodca-pe-incaltaminte

Ideea este ca acea concentratie de alcool ce-ti suceste mintile si te transforma in zmeu, distruge bacteriile generatoare de miros de autobaza din incaltamintea ta. Vodca va face ca adidasii tai sa miroasa mai mult a noi decat a vestiar de barbati vizitat rar de o femeie de serviciu.

Metoda chiar functioneaza, mitul fiind demonstrat si intr-unul dintre episoadele celebrului show Mythbusters. Daca iti mai ramane vodca dupa ce ai folosit-o pe incaltamintea urat mirositoare, iti recomandam sa… o pastrezi pentru o viitoare utilizare.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?