ACASA » TEATRU » “Cum se cuceresc femeile”, o comedie de Woody Allen

“Cum se cuceresc femeile”, o comedie de Woody Allen

TEATRU CONSTANTA. Spectacolul “Cum se cuceresc femeile” este o imbinare ingenioasa intre teatru si film, o comedie spumoasa, impletind comicul de situatie si de limbaj, intr-o maniera  in care piesa poate fi considerata si “o terapie prin ras si un bun prilej de autocunoastere”.

Pizza Evo

Spectacolul incepe cu proiectia unui fragment din filmul Casablanca, cand il gasim pe protagonistul principal, Allan Felix in interpretarea lui Claudiu Bleont, devastat  de un divorţ, îmbracat în pijamale cu palaria indesata pe cap si ochelarii pe nas.

Prietenii sai foarte buni Dick Christie (Liviu Lucaci/Patru Gavril) si sotia sa Linda (Alexandra Salceanu) încearca sa il ajute sa iasa din aceasta zona depresiva  prezentandu-i tot felul de opţiuni si incercand sa-i aranjeze o serie de intalniri amoroase care, toate, ies prost.

Actiunea are in centru lupta lui Allan intre relatia tu-eu, barbat-femeie, conflictul intre barbatul-cuceritor si si barbatul- prieten, indragostit de sotia amicului lui. Gandurile lui Allan, discutiile pe care le are cu Bogart – idolul sau pe care incearca sa-l imite – si cu fosta sotie, dualitatea protagonistului de la barbatul demoralizat, incapabil de a cuceri o femeie pana la barbatul cuceritor, experientele amoroase relatate si fanteziile lui cinematografice, toate acestea fac din acest spectacol o comedie de situatii irezistibila.

AFISCUMSECUCERESCFEMEILE70X100Daca spectacolul a inceput cu o proiectie, si pe parcursul acestuia ne-am bucurat si am descoperit gandurile lui Allan datorita “cadrelor” regizorului Tudor Jurgiu, finalul nu poate fi altfel decat tot proiectarea unui fragment din filmul “Casablanca”.

Cum se cuceresc femeile, un Woody Allen incantator, teatru si film deopotriva, un spectacol cum nu ati mai vazut, jucat de o echipa minunata de actori.

Regia: Liviu Lucaci

Distributia: Claudiu Bleont, Angel Popescu, Patru Gavril / Liviu Lucaci, Alexandra Salceanu, Sorina Stefanescu, Alexandra Laura Badea, Irina Caramizaru

LUNI, 6 IUNIE, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

Pret bilet: 50, 60, 70 si 80 lei

Ora de incepere: 19.30

Tel. 0241  699 066
Program bilete: 8,00 – 17,00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?